Våra företagstjänster

Här hittar du alla våra tjänster- kontakta oss för offert!
Vi svarar alltid inom 48 timmar.

Kontorsstädning utförs åt företag i hela Stockholm. En fräsch arbetsplats skapar förutsättningar för en glad och kreativ personal som trivs och presterar bra på jobbet. Det är även viktigt för era kunder att få ett riktigt gott intryck när de besöker era lokaler.
Vi erbjuder städning när det passar er. Varje dag, två ggr i veckan, en gång i veckan eller varannan vecka beroende på hur just ert behov ser ut. Städningen sker normalt under dagtid, eller tidigt på morgonen.
Vi strävar efter att samma personal återkommer till dig, vi har team på 2-4 personer som ansvarar för varje kund. Personalen på Finsk Städservice är alltid legitimerade, fullt försäkrade, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret.
Behöver ni någon som ser till att kontors och förbrukningsmaterial finns på plats? Vi kan fylla på kaffeförråden, städförrådet och sköta enklare vaktmästeriärenden såsom att byta lampor eller sätta ihop möbler. Berätta för oss vad ni önskar så ser vi till att lösa det åt er.

Välrekommenderat och väl inarbetat företag med huvudinriktning på Byggstädning/Grov/Etableringsstädning och underhållsstädning vilket innebär att städning sker löpande under ombyggnation, på byggarbetsplatser och bodstädning (under Byggtiden) tillgänglighet av samtliga ytor försvåras under ombyggnad vilket innebär att en slutlig finputsning av lokalens ytor bör ske efter färdigställande av ombyggnationen. Slutstädning/Finstädning innebär att vi gör klart en lokal för inflyttning, en grundlig rengöring av samtliga ytor. Det är alltså det sista som görs innan byggmästaren lämnar över nycklarna till beställaren.
Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och slutstädning är inget man släpper amatörer på. Säkerheten måste vara A och O och även vi som är ID-06 legitimerade måste vara extra vaksamma när vi hanterar byggarbetsplatser med hög olycksrisk och stressade hantverkare.
ID-06 Legitimation har vi alla på Finsk Städservice för din skull. Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.
Du som proffs vet vilka följder en olycka, stöld eller slarv kan innebära på en arbetsplats. Därför är ID-06 legitimering och fullförsäkring en självklarhet på Finsk Städservice.
Finsk Städservice är en välskött verksamhet med goda resultat, vi kvalitets garanterar samtliga våra uppdrag och har goda avtalsförhållanden och relationer med större aktörer.

Trappstädning beställs främst av bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Normalt sker städningen en gång per vecka eller varannan vecka under vår, sommar och höst. Vintertid kan trapphuset behöva göras rent oftare. Vi anpassar antal städningar efter ert behov. Vi kan även ta hand om era övriga lokaler så som förråd, gemensamhetslokaler och dylikt.
Vi kommer och bedömer ert behov innan vi lämnar en offert.
Ekonomisk utveckling
Företaget har haft och har en genomgående god utveckling. Goda marknadsförutsättningar.
Inga framkörningsavgifter
Våra priser är fasta och inga extra avgifter tillkommer.

FÖRETAGSKUNDER