Företagsfilosofi  
Finsk Städservice AB har varit framgångsrikt verksam inom städbranschen i många år.   Vi tror att denna framgång beror i stor utsträckning på att vi har nöjda kunder och en väldigt lojal personalgrupp. Att kunderna är nöjda beror på att vi gör ett bra jobb och lämnar alltid kvalitetsgaranti, dvs är kunderna inte nöjd åtgärdar vi eventuella påpekanden direkt.   När det gäller personalen så är det väldigt viktigt för oss att ha kollektivavtalsenliga löner och andra villkor och försäkringar. Vi vet att det bland våra konkurrenter finns företag som inte ser på personalen som sin viktigaste tillgång utan de tummar på detta i syfte att kunna erbjuda lägre priser. Dock ska man som kund alltid vara medveten om att ett pris som avviker kraftigt från det marknadsmässiga priset har alltid ett annat pris och i de företagen betalas det priset av personalen i form av sämre anställningsvillkor och trygghet.   Vi konkurrerar inte med låga priser utan vi konkurrerar med hög kvalité och kunnig och engagerad personal. 
 

Tiina Heikkilä
VD

-Städning är mycket personligt. Jag tror att det finns lika många uppfattningar kring städning som det finns människor. Frågar jag min sambo så är han mer nojig över att det ligger leksaker eller kläder utsprida här hemma. Själv vill jag att det ska vara rent ända in i hörnen, men det gör mig inget att det är lite rörigt.

-Idag har vi städhjälp hemma, men det har vi inte alltid haft. För mig var det en ordentlig tröskel att kliva över. Bara tanken på att någon annan skulle göra rent efter mig gjorde mig obehaglig till mods. Och, om jag ska vara helt ärlig trodde jag att jag behövde städa själv för att vara säker på att det blev ordentligt gjort. Men det är ett kontrollbehov som jag gjort mig av med – jag behövde inte städa efter städhjälpen. 

-Idag tycker jag att det är ljuvligt att komma hem till ett färdigstädat hem. Men uppfattningen om vad som är ”rätt” städning förändras. I takt med att utvecklingen går framåt när det gäller inrednings- och byggmaterial utvecklas både städmetoder och rengöringsmaterial. Nya, ibland känsliga, material kräver specialmedel och särskild kunskap för att tas om hand på rätt sätt. Det är här vi som städbolag har vår styrka, vi har kunskaperna och engagemanget för att hänga med i det nya och oavsett uppdrag göra ett bra jobb. Vi erbjuder våra städtjänster runt om i Stockholm men även lite längre ut så som Upplands-Väsby, Värmdö, Södertälje, Haninge, Jakobsberg samt Ekerö.

  Jobba Hos Oss  

Som städare på Finsk Städservice har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service. Du skall vara noggrann, serviceinriktad, ärlig och initiativrik. Till en början jobbar du med vår erfarna personal. Då det förekommer kundkontakt bör du vara socialt tillmötesgående och ha ett trevlig bemötande. Du är samtidigt en del av ett team och har en nära kontakt med din närmsta chef.
 Vi söker glada och engagerade personer som är genuint intresserade av göra ett bra jobb. Du gillar att skapa ordning och reda och har ett sinne för detaljer. Med en positiv attityd jobbar du mot gemensamma mål och att alla i ditt team ska lyckas.
Vi letar efter dig som:
Gillar att jobba med service
Är tillitsfull och stolt över ditt arbete
Noggrann och punktlig
Kan jobba självständigt
Har en positiv attityd och är hjälpsam mot både kunder och kollegor.