Hemstädning: Som kund hos oss på Finsk Städservice får du regelbunden städning i ditt hem, samma veckodag och utfört av samma person. Hur du vill ha det städat och hur ofta, det bestämmer du själv.

Varför?
Förälska dig i ditt hem om och om igen
Det är lätt att bli kär igen och igen med ett rent hem. Lämna städningen åt oss och tillbringa din tid med vänner eller fritidsaktiviteter.
 

Visningsstädning: Inför försäljning av fastigheter vet vi att första intrycket av bostaden för eventuella köpare är viktigast. Fördelarna med att ta hjälp med visningsstädningen är många. Det kan få fler av besökarna att ge sig in i budgivningen, då ett fräscht och städat hem naturligtvis blir mer attraktivt. 

Flyttstädning: När allt är flyttat och klart vill man lägga all energi i sitt nya hem. Inte i bostaden man lämnade. Vi utför städningen enligt Mäklarsamfundets riktlinjer. Vi hjälper dig med en ordentlig flyttstädning som inkluderar kvalitetsgaranti.

Mer tid för att vara tillsammans (och för den läckra flyttpizzan) ... och ja, du har antagligen andra viktiga saker att ta tag i. Så glöm stressen med flyttstädningen och låt proffsen göra städningen för dig!

 

Storstädning: Ibland kan man behöva lite extra hjälp för att få hemmet städat från grunden, det kan tex vara en vårstädning eller storstädning inför julen.