För oss är städning mer än bara en åsikt. Över 15 års erfarenhet har lärt oss att våra kunder inte bara värderar ren prestanda, personlig service, lyhördhet och tillförlitliga medarbetare. Saker som gör Finsk Städservice till en stark och pålitligt städföretag. Vårt rykte går före oss. Detta bevisas av många av de nya kunderna som kommer genom hängmattan, till vilka våra nuvarande kunder har rekommenderat oss. Om du inte tror på det kan du prova den första månaden utan åtagande.

Kontorsstädning

Du kan få kontorsstädning från oss varje dag eller bara en gång i veckan. Vi granskar ditt utrymme tillsammans och föreslår sedan den mest kostnadseffektiva och rent bästa lösningen. Vi värdesätter ditt företag, så rensa upp när du vill - tidigt på morgonen, mitt på dagen eller sent på natten.

En fräsch arbetsplats skapar förutsättningar för en glad och kreativ personal som trivs och presterar bra på jobbet. Det är även viktigt för era kunder att få ett riktigt gott intryck när de besöker era lokaler.

Behöver ni någon som ser till att kontors och förbrukningsmaterial finns på plats? Vi kan fylla på kaffeförråden, städförrådet och sköta enklare vaktmästeriärenden såsom att byta lampor eller sätta ihop möbler. Berätta för oss vad ni önskar så ser vi till att lösa det åt er.

 

Trapphusstädning

Beställ trappstädning från oss så ser vi till att trapphusen är rena varje säsong. Vår största fördel är att vi spelar tillsammans som ett team och medarbetarnas omsättning är låg. Målet är alltid att hålla samma städare i samma anläggning under långa perioder, vilket gör att varje städare kan känna till sin egen anläggnings policy och praxis som sina egna fickor.

 

Bygg och byggnadsstädning

Väl utförd byggnadsregöring består av städning under arbetstiden och slutstädning i två steg. Syftet med byggnadsrengöring är att ta bort byggavfall och smuts från synliga och dolda ytor. Platsen rengöres under rivningsfasen, under konstruktionen och i slutet. Slutstädning garanterar den renhetsnivån som krävs av kunden.

Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och slutstädning är inget man släpper amatörer på. Säkerheten måste vara A och O och även vi som är ID-06 legitimerade måste vara extra vaksamma när vi hanterar byggarbetsplatser med hög olycksrisk och stressade hantverkare.
ID-06 Legitimation har vi alla på Finsk Städservice för din skull. Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

- Bli kund!
Letar du efter en permanent partner? Vi erbjuder enkel, vänlig och kostnadseffektiv rengöringstjänst! Vi hjälper dig att hålla ditt affärsutrymme rent så att du kan fokusera på ditt eget företag. Vi erbjuder dig ett brett utbud av städtjänster för dina förändrade behov. Städtjänster för företag och fastigheter hanteras omsorgsfullt och snabbt. Tveka inte, kontakta oss!